
Vores menu
Hos Restaurant MøBer tilbyder vi vores menuer, både til frokost og aften.
Allergier eller andre hensyn?
Giv os et opkald hvis der er allergier eller andre hensyn, som vi skal være opmærksomme på - så kan vi klarlægge om dette er nogle hensyn, som vi kan imødekomme på den aktuelle menu.
(Vi kan desværre ikke tilgode se allergier eller andre hensyn på dagen og vær opmærksom på, at det kan medføre en merpris, da specialkost er dyrere i indkøb og kan kræve mere tid).
Kommer i 15 personer eller derover læs mere om vores selskaber her
Vores menu
For perioden den 14. marts - 3. april
Velkomst
Champagne og snack
129
All-in
Champagne og snack, 5 retters menu med tilhørende vine samt kaffe med petit fours
1359
(Alkoholfri 1249)
3 retter
Saltet torsk med sprødt og urter
samt økologisk syrnet fløde
-
Dansk kalv rullet i urter, syltet skorzonerrod,
cremede kartofler samt bitre salater
-
Pisket panna cotta med creme på passionsfrugt
samt hjemmerørt vaniljeis
389
2 retter (den lille sult)
Dansk kalv rullet i urter, syltet skorzonerrod,
cremede kartofler samt bitre salater
-
Pisket panna cotta med creme på passionsfrugt
samt hjemmerørt vaniljeis
299
(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Pandestegt havtaske med røget smør samt purløg
149
-
5 slags danske oste
med marmelade og sprødt
149
Kaffe med sødt
Stempel kaffe med petit fours
79
(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)
Vores menu
For perioden den 4. april - 24. april
Velkomst
Champagne og snack
129
All-in
Champagne og snack, 5 retters menu med tilhørende vine samt kaffe med petit fours
1359
(Alkoholfri 1249)
3 retter
Dagens fangst med sauce blanquette,
purløg og grøn olie
-
Confiteret bryst af dansk gris, knuste kartofler med citrus og urter
samt sauce på vadouvan
-
Mørk chokolade med sprødt, blodappelsin
samt hjemmerørt vaniljeis
389
2 retter (den lille sult)
Confiteret bryst af dansk gris, knuste kartofler med citrus og urter
samt sauce på vadouvan
-
Mørk chokolade med sprødt, blodappelsin
samt hjemmerørt vaniljeis
299
(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Okse carpaccio med vagtelæg, syltet rødløg, urtemayo samt sprødt
149
-
5 slags danske oste
med marmelade og sprødt
149
Kaffe med sødt
Stempel kaffe med petit fours
79
(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)